Acasă » Articole » Articolele mele

Fii o persoana optimista!

       A fi o persoana optimista inseamna a privi viata si pe cei din jur cu incredere si a considera ca toate situatiile au un deznodamant favorabil.Optimismul este atitudinea prin care evaluam tot ceea ce exista in jurul nostru: fapte,persoane,relatii,situatii etc. ca pozitiv.

      A fi o persoana optimista este o solutie salvatoare decat daca ai gandi negativ tot timpul.Viata se insenineaza,totul este mai usor de facut!

      Nu este greu sa fii o persoana optimista.Chiar si o persoana pesimista poate invata sa fie o persoana optimista.Astfel,pentru a fi  o persoana optimista nu trebuie decat sa te gandesti la lucrurile frumoase care ti s-au intamplat in viata,gandeste-te la ele si astfel vei reduce anxietatea si stresul.

      De asemenea,o persoana optimista trebuie sa-si pastreze sau sa-si cultive simtul umorului prin bancuri invatate si spuse colegilor,prietenilor,astfel ajungand sa rada chiar si de propriile probleme.Trebuie sa nu se gandeasca prea mult la problemele pe care le are pentru ca va creea o stare de anxietate.In loc sa se gandeasca si sa-si faca o mie de griji si ganduri,mai bine sa sune un prieten,sa citeasca o carte,sa iasa la o plimbare.

     O persoana optimista  trebuie sa stea printre oameni optimisti care sa corespunda aspiratiilor sale.Sentimentul de singuratate se va diminua astfel.

Categorie: Articolele mele | Adăugat de: SpaiuAdrianaCrina (17-01-2018)
Vizualizări: 40 | Evaluare: 0.0/0
Total comentarii : 0